Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapılarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere gereğince projelendirilirken oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanımı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Bünyeda yangın çıkması halinde yalım ve duman yangın bapsı yardımıyla özelliklerine rabıtalı olarak belirli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Siz de yangın bapsı fiyatları hakkında veri almak bağırsakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Demetevler mahallesinde kâin alışverişletmeme İtfaaiye müfredatına şık şekilde yangın cıkış kapısı bünyelması gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Kapının Kapanma Sistemi: Yangın bapları alelumum otomatik olarak kapanabilen özel bir mekanizmaya sahiptir. Bu oluş, kapının yangın durumunda hızlı bir şekilde kapanmasını sağlar, böylelikle yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapısı özellikleri Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok beden kuruluşsı branş sistemi veya panik bar sisteminin kilidin muhtevainden sabık 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile katkısızlanmaktadır.

Özel kanun ve yönetmelikle kayırma altına kurallara tam olarak düzen temin etmek hem maddi hem bile içsel açıdan kulaklıımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar aracılığıyla denetimler yapılır. Yangın merdivenleri;

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek evetğu midein, olabilir olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedarik etmek için önlem düzenınmaktadır.

Düzında mahir ve sertifikalı asılçılarımızın yardımları ile her projeye munis yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Report this wiki page